Notícies

Inaguració de la piscina climatitzada

El passat dissabte, dia 18, els membres del Patronat de la Fundació Cultural Privada  Ntra. Sra. del Carme van inaugurar el complex esportiu de la Piscina Vedruna Balaguer. A l'acte també hi assistiren l'alcalde de la ciutat, senyor Josep M. Roigé;  el representant de la Congregació Vedruna,  senyor  Josep M. Roca; el president del Consell Comarcal, senyor Vicent Font; la inspectora d'Ensenyament, senyora Gemma Arrufat; el Claustre de Professors; els membres de la Junta de l'AMPA; i altres estaments de la comunitat educativa. La benedicció d’aquestes noves instal·lacions va anar a càrrec del rector de la Parròquia de Santa Maria de Balaguer, mossèn Ramon Solé.

Cal esmentar que aquesta inauguració va coincidir amb la festa de fi de curs. Un dels actes programats en aquesta diada va ser  la visita a les diferents dependències d'aquest nou complex esportiu. Aquest complex serà gestionat pel Club Esportiu Vedruna Balaguer.

No solament serà per a ús de l'alumnat o de la comunitat educativa, sinó que és obert a tota la ciutat i comarca. Dins la programació curricular de cada nivell, la natació serà una de les activitats que a partir del proper curs formarà part de l'àrea d'Educació  Física. També serà present en l'ampli ventall d'activitats de fora de l'horari lectiu que el centre ofereix.

A més a més, s'obre un seguit de serveis, també per al públic en  general. Destaquen els següents: Aquagim, aeròbic aquàtic, natació terapèutica, natació prenatal, iniciació a la natació...  El complex esportiu compta també amb una  zona de relaxació, que compta amb jacuzzi i sauna, i amb una sala de condicionament físic, fitness,  en la qual,  per mitjà d'aparells,   s'exercita i es fa un manteniment apropiat del cos. A la sala de gimnàs, que és propera a la piscina, es duran a terme activitats de graons o steps, aeròbic i batucada.