Notícies

Lliurament d'orles a la promoció 2010-11

El passat  dia 13 de maig, al Col·legi Nostra Senyora del Carme, se celebrà la dotzena edició del lliurament d’orles a l’alumnat de segon de batxillerat.

A les nou del vespre, els i les alumnes de la promoció 2010 – 2011 entraren solemnement  a la sala d’actes, mentre els instruments interpretaven  polifònicament el Gaudeamus Igitur.  Seguidament es dugueren  a terme els parlaments de comiat  i d’agraïment, els quals anaren a  càrrec del director de l’escola, sr. Josep Rosell;  dels alumnes Elena Barbat, Carlota Camarasa, Lluís Molins i Arnau Rodríguez;  de representants dels pares i mares, la senyora Immaculada Perelló; i de l’alcalde de Balaguer, sr. Miquel Aguilá. Després de cadascuna de les intervencions,  el grup instrumental de l’escola  tocà  una  peça  musical, que féu pujà, encara més, l’emotivitat  i també la qualitat de  l’esdeveniment.

Després dels discursos hi hagué un intercanvi d’obsequis i de records i es passà a lliurar a cadascun dels estudiants la corresponent orla, banda i birret. Amb l’elevació dels birrets es dóna per acabat l’acte acadèmic.

Seguidament començaren les sorpreses que els pares i mares havien preparat.

Tots els alumnes passaren pel jardí de l’escola, on una ruta  de torxes els conduí al pati gran. Allí van  ser rebuts amb una estrepitosa traca i va començar la música i el sarau. Fou llavors, que se  serví un refrigeri, i es  lliuraren els darrers  regals commemoratius de la diada, un llapis USB amb la fotografia i l’anagrama de l’escola i una caricatura personalitzada. S’acabà la festa amb una lluïda sessió de ball.

Fou una vetllada plena d’autèntiques vivències i valors i que perdurarà per sempre més en la memòria dels presents. Uns valors que ara, més que mai, en sortir de l’escola, la promoció 2010-2011 els haurà de tenir com a  guia i estímul, davant els reptes futurs, siguin acadèmics, professionals o personals.