Notícies

XIIa Sortida nocturna per a alumnes d'ESO.

El passat dijous, 11 d'octubre, un total de  75  alumnes d' ESO i 6 professors  de l'Escola Vedruna Balaguer vam participar en la dotzena sortida nocturna, organitzada per l' equip de Pastoral de  l'escola.

Enguany, a diferència de la resta d'edicions, la ruta va ser diferent. Si en les altres, el destí era l'ermita de Montalegre, ara s'escollí realitzar un trajecte pel camins del secà de Balaguer fins a trobar el riu Farfanya i dirigir-nos,  finalment, al monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses. Un cop, ja de matinada,  vam arribar en aquest indret, vam poder descansar i recuperar forces per tornar,  ben entrat el matí, de nou, i per la Bultra, cap a Balaguer. En total, vam recórrer uns 18 kilòmetres.

Des d' aquí, volem  donar les gràcies al senyor Joan Sauret, per la seva inestimable ajuda, i al mateix temps,  felicitar l'organització, per la seva constància, i, també, els  assistents, perquè, sense la seva participació, no hauria estat possible poder continuar organitzant aquesta sortida nocturna. Una sortida que, des de la comunitat Vedruna Balaguer, es valora molt positivament pel seguit de valors que es refermen i que ajuden a consolidar la formació integral de l'alumnat.