Notícies

Aina Vilajoliu, 3r premi en l'Olimpiada d'Economia

L’Edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, va acollir el dijous 22 de juny l’entrega de premis als alumnes d’ESO i Batxillerat que van ser guardonats en les Olimpíades Científiques i a les proves matemàtiques convocades aquest any 2017.

L’alumna de 2n de Batxillerat de l’escola Vedruna Balaguer, Aina Vilajoliu i Romiguer, va rebre el premi com a tercera classificada en la fase local de la X Olimpíada d’Economia celebrada el passat 9 de maig a la Universitat de Lleida. A l’entrega de premis, va assistir-hi l’alumna acompanyada de la seva família, la directora de l’escola Vedruna Balaguer, Mercè Viola, i la professora d’Economia del centre.

La fase local va comptar amb la participació d’una seixantena d’alumnes de 17 escoles i instituts de la província de Lleida. Enguany la nostra escola ha comptat amb la participació en la fase local de dos alumnes de 2n de Batxillerat, en Ton Macià Profitós que va quedar en molt bona posició, i la guardonada Aina Vilajoliu Romiguer que s’ha alçat amb el tercer premi de l’Olimpíada.

La següent fase és l’Estatal i es disputarà del 26 al 28 de Juliol a la ciutat de Córdoba on els estudiants guardonats en les fases locals hauran de realitzar una prova escrita de 2 hores i mitja relacionada amb el temari d’economia estudiat a primer i segon de Batxillerat. Els 10 primers classificats en la fase Estatal rebran una medalla o un diploma i una dotació econòmica en funció de la posició en la que quedin.

Li desitgem molta sort a l’Aina en la prova estatal!

Enhorabona i gaudeix de l’experiència!

 

Més imatges a l'apartat Fotografies