Notícies

Alumnes de 4t ESO creen BalaJob

Els alumnes de 4t d’ESO de l’assignatura d’economia hem iniciat un projecte d’empresa que consisteix en crear una plataforma on hi publiquem propostes i demandes de feina per a joves entre 14 i 18 anys.

La iniciativa consisteix a publicar a la pàgina de Facebook de BalaJob, totes les ofertes de treball i totes les candidatures dels joves que vulguin compaginar els seus estudis amb treball. Les famílies que ho desitgin poden enviar les seves peticions a balajob@vedrunabalaguer.cat i nosaltres ens encarregarem de fer-ne difusió a Facebook i a la resta de xarxes socials (Twitter i Instagram), sempre preservant les dades personals.

En el moment d’engegar el nostre projecte, hem rebut ajuda d’alguns establiments de Balaguer: l’estanc SanAgustín, papereria Elvi, Manhattan, Espai Nobel Lector, INK 3D, Servegraf, la Porra i el Talladet que ens han ajudat amb tota la impressió de la cartelleria.

En les darreres setmanes diversos mitjans de comunicació de la comarca com Balaguer TV, la revista el Groc o el diari Comarques, també ens han donat un cop de ma amb la difusió de la nostra iniciativa.

Esperem que els joves de Balaguer i comarca es posin en contacte amb nosaltres i trobin la feina que busquen.


BalaJob revol·lucionarà el món laboral de Balaguer!