Notícies

Viatge a Itàlia

Portàvem mesos preparant-lo: venent roses i llibres per Sant Jordi, castanyes per la castanyada i loteria abans de Nadal. I finalment ha arribat l’esperat Viatge a Itàlia.

El dijous 24 de novembre fins l’1 de desembre de 2016, els alumnes de 2n de Batxillerat juntament amb la nostra tutora, Magda Cisquella, i el cap d’estudis, Jesús Polo vam realitzar el viatge a Itàlia.

Vam agafar el bus des de Balaguer a les sis de la matinada i des de llavors no vam parar de visitar ciutats i monuments. Vam veure la Maison Carrée i l’amfiteatre de Nîmes, el luxe de Mònaco, la moda de Milà, els canals de Venècia, les esglésies de Florència, la torre de Pisa, la singularitat de Siena, els secrets del Vaticà i la “ciutat eterna” de Roma.

El setè dia, molt a pesar nostre vam haver de començar el trajecte de tornada. Vam agafar un ferri que ens va portar a Barcelona. Ens va servir per descansar i recuperar-nos de son i cansament ; també per recordar i enyorar tots els moments viscuts en el viatge. Després de passar tota una nit i la major part del dia següent al vaixell, vam arribar a Barcelona. Aquí vam agafar el bus i ens vam dirigir cap a Balaguer.

Moltes gràcies, Jesús i Magda, (i també als pares) per haver-nos permès viure aquest viatge!