Notícies

Celebrem el dia de la fundació

El passat 26 de febrer vam celebrar el 184è aniversari de la fundació.  A les 9 del matí, vam assistir a l'eucaristia guiada per Mossèn Ramon, on vam recordar fins on s'ha estès l'empremta de Santa Joaquima, on  els alumnes de 1r de Batxillerat van escenificar els diferents països on hi ha alguna escola Vedruna, amb els seus vestits tradicionals.

Seguidament vam tornar a l'escola, on els nois i noies de l'ESO i Batxillerat, van  realitzar diferents tallers, sobre la Biodiversitat, coneixent  les diferents metodologies per reciclar, quina és la nostra petjada ecològica i com podem adquirir diferents hàbits saludables.

Finalment ens vam traslladar a la sala d'actes per visualitzar la pel·lícula, Amar peligrosamente, on els alumnes es van poden adonar de les dificultats que té la població africana per a subsistir.

Els alumnes de primària, durant el matí van visitar diferents parcs de la nostra ciutat per realitzar diferents activitats. A la tarda van visualitzar una película, Gforce, a la sala d'actes.

Els nens i nenes d’Educació Infantil al matí, a l’aula, van recordar la vida de Santa Joaquima, les seves bones obres, i van treballar un troquelat.
La tarda  va ser especial i molt divertida,  els jocs,  les cucanyes i els partits de futbol van acabar d’omplir el dia.


I així vam marxar tots cap a casa, ben contents, amb el record del bon exemple de la nostra fundadora.

Per veure les imatges del dia de la fundació cliqueu a l'enllaç:

 Fotos dia de la fundació