Notícies

Excursió a Barcelona de 4t ESO

El passat dimecres dia 2 de novembre, els alumnes de 4rt d'ES0 vam anar d'excursió a Barcelona.

Ens vam llevar ben d'hora per sortir a les 7 del matí i vam posar rumb cap a la nostra primera parada, el Circuit de Catalunya a Montmeló, un cop allí, uns guies van ensenyar-nos diferents espais del circuit com : la sala de briefing, el pre-podi, el podi, la sala de premsa, la sala de control i un dels 24 boxes que hi ha al circuit. A part, també vam poder veure i disfrutar de com entrenaven uns cotxes a pista i de com rugien els seus motors.

Un cop finalitzada la visita, vam dirigir-nos cap a Montjuïc on es troba el Poble Espanyol, que és un indret que recull un total  de 117 edificis típics i a escala real ,de les diferents comunitats autònomes d'Espanya. Aquest recinte va ser construït l’any 1929 amb motiu de l'Exposició Internacional que es va celebrar a Barcelona. Vam visitar una part del poble espanyol amb el nostre guia Sisco, el qual ens va fer molt amena i divertida la visita.

Per la tarda, després d'haver dinat, vam anar a visitar el Parlament de Catalunya, situat al parc de la Ciutadella. Allí ens van explicar algunes la història de l'edifici i el seu funcionament actual.

Finalment, abans de tornar cap a casa, a la sortida de Barcelona , vam parar en un centre comercial a fer shopping. 

Va ser una sortida molt interessant i divertida!!!

 

Veureu més fotografies de l'activitat al menú Fotos.