Notícies

1r de BATX a França

Els passats 8, 9 i 10 de juny, els alumnes de primer de batxillerat van tenir l’oportunitat de fer el viatge de final de curs al sud de França, i nord de Catalunya. El trajecte incloïa les ciutats de: Carcassonnne, Perpinyà, Colliure i Roses.

El primer dia, arrencant amb força des de gairebé les 7 del matí, ens vam dirigir cap a Carcassonne, la ciutat medieval coneguda pels seus famosos castells, un dels quals vam poder visitar i gaudir. La resta del dia el vam passar a la mateixa ciutat, esbrinant diferents indrets fantàstics. El segon dia, vam tornar a agafar l’autocar ruta cap a Perpinyà, i en acabar, Colliure. Dos ciutats, una a França i l’altra ja a Catalunya, respectivament. Vam admirar els carrers i la parla de Perpinyà, no obstant, ens va fascinar la platja i costa de Colliure on vam poder gaudir de la primera banyadeta de l’any.

Finalment, vam poder fer algunes compres al centre comercial de la Jonquera. Després de les compres els alumnes vam ser endinsats dins una visita surrealista al Museu Dalí.

Finalment, vam dirigir-nos cap a Roses on vam poder disfrutar d’una altra tarda de platja i sol. Relax abans de la festa! A la nit els alumnes van poder sortir a un pub de la ciutat on van ballar al ritme de les millors cançons del moment i fins i tot d’algunes tan comunes com són “Paquito el xocolatero”.

El següent dia, cansats però amb energies, vam mullar-nos durant tot el matí al parc aquàtic de Roses. Un viatge intens per recordar!