Notícies

Trobada d'exalumnes

El passat dissabte, 21 de maig, va ser el dia escollit per a la Trobada d’Exalumnes de l’Escola Vedruna Balaguer. Aquest acte forma part de les activitats programades  per commemorar del 50è aniversari de la inauguració l’actual edifici.

A 2/4 de 8 de la tarda hi hagué un recorregut pels diferents indrets de la ciutat que han comptat amb un edifici amb presència de la Congregació Vedruna. Es va començar per la plaça Manuel Marín, on les germanes desenvoluparen la tasca sanitària i acadèmica en l’hospital que hi havia ubicat, des de 1846 fins a 1932, any de la seva demolició. Després els assistents es van dirigir a la casa Tarragona, on ja només com a col·legi, les germanes carmelites hi van romandre des de 1932 fins a 1965.  I finalment es va arribar a la instal·lació actual on es  va inaugurar una exposició que descriu l’evolució que ha sofert l’educació durant bona part del segle XX fins a l’actualitat. Gràcies a la col·laboració de moltes persones, s’ha pogut nodrir la mostra de material molt interessant. Es podrà visitar fins al dia 3 de juny, de tres a cinc de la tarda, concertant visita al telèfon 973 447 162.

Per finalitzar la vetllada hi va haver un sopar de Germanor al pati de l’escola,  amb uns tres-cents assistents. Aquesta trobada va esdevenir  un  acte ple de joia i d’emotivitat. A més de compartir records i anècdotes, va servir  per refermar l’ amistat col·lectiva i els lligams amb l’escola.