Notícies

Lliurament d'orles

El passat divendres 13 de maig, a la nostra Escola Vedruna Balaguer, se celebrà la dissetena edició del lliurament d’orles a l’alumnat de segon de batxillerat.

A les nou del vespre, els i les alumnes de la promoció 2015 - 2016 entraren solemnement  a la sala d’actes, mentre els instruments interpretaven  polifònicament el Gaudeamus Igitur.  Seguidament es dugueren  a terme els parlaments de comiat  i d’agraïment, els quals anaren a  càrrec del director, dels pares, dels alumnes  i de l’alcalde de Balaguer. Després de cadascuna de les intervencions,  el grup instrumental de l’escola  tocà  una  peça  musical, que féu pujà, encara més, l’emotivitat  i també la qualitat de l’esdeveniment.

Després dels discursos, hi hagué un intercanvi d’obsequis i es passà a lliurar a cadascun dels estudiants la corresponent orla, banda i birret. Amb l’elevació dels birrets es dóna per acabat l’acte acadèmic.

Seguidament començaren les sorpreses que els pares i mares havien preparat i el sopar de germanor.

Fou una vetllada plena d’autèntiques vivències i  agradables records  que perdurarà per sempre més en la memòria dels presents. L’empremta que ha deixat la promoció 2015-2016 en aquests anys d’estada a l’escola, l’haurà de tenir com a  guia i estímul, davant els reptes futurs, siguin acadèmics, professionals o personals.