Notícies

L’ Escola Vedruna Balaguer participa a la First Lego League

Dos grups d'alumnes de 2n i 3r d'ESO de l'Escola Vedruna Balaguer, sota el nom de Techno Builders i Robotec respectivament, van participar el dia 20 de febrer, a la First Lego League (FLL). El torneig  va tenir lloc a la Universitat de Lleida i va comptar amb la participació d'uns trenta equips de la demarcació de Lleida.

Aquests alumnes van dissenyar, construir i programar dos robots, els quals havien de superar unes proves proposades de forma autònoma i, a part, cada equip, a més a més, va elaborar un projecte científic. El primer era sobre el compostatge  dels residus que es generen en la poda d'arbres i arbustos i el segon tractava sobre el reciclatge i la millora en la separació dels residus que generem a les nostres cases, principalment.

La FLL és un programa internacional que promou la tecnologia i la ciència entre els joves, a partir de reptes que ells mateixos han de superar.

Tot això no hagués estat possible sense la col·laboració i implicació de diversos comerços i empreses de Balaguer, que van ajudar a finançar la inscripció al concurs que era de 453,75 euros per equip.

Aquesta és la relació de patrocinadors:

Escola Vedruna Balaguer, Adeinnova enegia, Ink 30, Jartoys, Llibreria l’Argonauta, Logigràfic, Òptica Balaguer, Perruqueria Iolanda, Prisma, Zoovet (Equip Techno Builders).

Escola Vedruna Balaguer, Carnisseria Ca l'Aleu, Celler Dalmau, Centre    Cultural –  Escola d'Idiomes de Balaguer, Centre Veterinari Montsec, Cicles Motos Pedra, Clibasa, El Ram Floristeria, El Talladet, El Teu Perfum, Estanc San Agustín, Estudi 74 – Elisabet Puig, Farré Sabaters, Inalba S.L., Indiana, Instal·lacions JM Sans, L'Arlequí – Papereria-Joguines, Llibreria l'Argonauta, Mireia Centre, Mr. Phone, Nou Pass -  Sabateria i Complements, Papereria Elvi, Perruqueria Isa, Rapi Plant Floristers, Recanvis Miró Solvert Fitosanitaris, Studio Zae, Verit Graneria Balaguer  (Equip Robotec).

A totes i a tots, moltes gràcies.