Notícies

Itàlia 2n de BATX

El passat mes de novembre els/les alumnes de segon de Batxillerat vam emprendre com a final d’etapa el viatge a Itàlia.

Sortint ben d’hora, molt entusiasmats i amb quatre classes d’italià vam començar visitant Nímes, la majestuosa ciutat de Mònaco i Niça.

 

Visitàrem amb una paraigua a la mà la famosa ciutat de Milà, coneguda pel seu centre de moda i disseny. L’endemà, direcció a Venècia vam agafar el Vaporetto que ens va portar a la ciutat dels canals, i vam  gaudir de la complexa xarxa de canals i ponts, sense deixar però de visitar la Plaça de Sant Marc, amb la Basílica, entre d’altres.

 

Continuant amb el nostre trajecte, vam arribar a Florència, aquí  visitàrem els edificis religiosos més característics de la ciutat, juntament amb el famós David de Miquel Àngel. Tampoc ens vam oblidar d’anar als famosos mercats de la ciutat!

 

Seguint el viatge, arribàrem a Pisa i gaudírem de la Catedral, el Baptisteri i la seva  famosa Torre Inclinada. Allà vam tenir uns minuts per fotografiar-nos amb diferents i originals posats! Contemplàrem també Siena, un exemple de ciutat medieval.

 

Carregats d’energia vam dedicar dos dies a la capital italiana, Roma. Vam veure la Basílica, la Columnata de Sant Pere i els Museus dels Vaticans. Vam recórrer també pel centre històric, i visitàrem el Colisseum, la coneguda Fontana di Trevi,  el Fòrum i el Panteó.

Sense deixar en cap moment de degustar la pasta i les pizzes italianes, i gaudint de l’ambient italià vam dir adéu a la ciutat per després agafar el Ferry Grimaldi i tornar de nou a casa. El viatge se'ns va fer curt però intens; senyal doncs, que ens ho vam passar d'allò més bé!

 

Imatges del viatge