Notícies

Nadal solidari

El passat diumenge, dia 19 de desembre,  tot l’alumnat del Col·legi Nostra Senyora del Carme, va participar en un Pessebre Vivent. El muntatge escènic, a més dels quadres de l’anunciació a Maria o als pastors, del naixement de l’Infant Jesús o de l’adoració dels reis, comptà amb altres que rememoraven oficis com el de terrissaire, cisteller, hortolà,

ramader o herbolari o els que podem trobar en un mercat (cansalader, forner, lleter...). També n’hi havia d’altres, propis d’indrets,  com el bosc, amb el llenyataire; o un riu o un estany , amb les dones que renten o els pescadors. En una altra escena hi havia una àvia que explicava  contes a uns infants mentre el grup instrumental de l’escola interpretava una selecció de nadales.

Cal destacar, entre la munió d’assistents, la presència de l’alcalde de Balaguer, el senyor Miquel Aguilà. Aproximadament uns tres mil persones van poder gaudir d’aquest entorn nadalenc tan fantàstic. Els diners que es recolliren de les aportacions voluntàries es donaren íntegrament, com cada any, a la Marató de TV3. El total recaptat va arribar als 3339,70 euros.

També, com és costum, l’escola també va col·laborar, el dia 21,  en el  banc d’aliments de Càritas, en la campanya Nadal per a tots.