Notícies

Núria Ribera, de l'Escola Vedruna Balaguer, guanya el primer premi de l'Olimpiada d'Economia.

La Núria Ribera García, alumna de segon de Batxillerat, de  L’Escola Vedruna  Balaguer,  ha guanyat el primer premi de l’Olimpíada d’Economia, de la fase local.

Aquesta primera fase  va tenir lloc el passat  21 de maig de 2015, a la Facultat de Dret i d’Economia de la Universitat de Lleida. Enguany, aquesta  prova  ha estat organitzada conjuntament per  la UDL,  la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona i la Universitat de Girona.

L'examen s'estructura en tres parts: preguntes curtes de caràcter teòric, resolució de problemes numèrics i comentari d'un text referent a l'àmbit de l'economia i l'empresa. Tots els exercicis formen part del temari oficial de l'assignatura d'Economia de l'Empresa de 2n de Batxillerat.

La Núria, en ser la guanyadora, tindrà, com a premi, la matrícula gratuïta de primer curs en qualsevol ensenyament de grau de la Universitat de Lleida.

Els tres primers seleccionats passen a la fase estatal que se celebrarà a Màlaga els propers dies 24, 25 i 26 de juny.

Cal remarcar que entre els deu primers classificats d’aquesta fase local hi ha  tres alumnes més de l’Escola Vedruna Balaguer: la  Júlia Folguera, en Jaume Mirada i la Laia Trepat