Notícies

El projecte “escola verda” continua amb la seva fase de conscienciació

Dijous dia 4 de novembre,  els alumnes de primària van poder gaudir de “l’inflable gegant del reciclatge”, el qual va estar instal·lat durant tota la jornada al patí de l’escola.  Els nens i nenes, van rebre una breu explicació sobre les 3R (reduir, reciclar i reutilitzar), les bones pràctiques i la recollida selectiva; després van saltar a l’inflable tot posant uns coixins (amb dibuixos de residus) al lloc que correspondria (contenidors de recollida selectiva o deixalleria). L’activitat va tenir molt bona acollida i els alumnes s’ho van passar d’allò més bé alhora que van aprendre alguns conceptes sobre com reciclar.

Dimecres, dijous i divendres de la mateixa setmana a la planta baixa de l’escola, també va estar instal·lada l’exposició “dóna la volta. Del residu al recurs”, que constava de 5 elements il·lustratius del procés de transformació de les 5 fraccions de recollida selectiva (paper i cartró, envasos, fracció orgànica, vidre i fracció resta) més un element amb un joc interactiu que parla, també de propostes d’actituds que fomenten la prevenció.

Finalment, els dies 10, 11 i 12 de novembre en un dels corredors de la planta inferior del col·legi va col·locar-se l’exposició “orgànica”, constituïda per vuit lletres gegants que formaven la paraula ORGÀNICA. Es tractava d’una mostra sobre els beneficis de la recollida d’aquesta fracció. A través d’aquestes lletres es podia conèixer el procés de transformació de la fracció orgànica fins a obtenir-ne compost, així com els beneficis que comporta per a la salut i el medi ambient.

Imatges de les jornades.