Notícies

Prova Cangur 2015 de la SCM

El passat dijous  19 de març va tindre lloc la Prova Cangur, activitat impulsada per la societat internacional Le Kangouruo sans Frontières de la qual és membre la Societat Catalana de Matemàtiques i que consisteix en la resolució de trenta problemes matemàtics de diferent dificultat en una hora i quart. És una activitat adreçada als estudiants de tercer i quart d’ESO i als alumnes de primer i segon de batxillerat. 

Recentment han estat publicats els resultats d’aquestes proves, i la nostra escola ha obtingut unes puntuacions molt positives. Per aquest motiu felicitar a tots els alumnes participants i molt especialment als alumnes amb les millors puntuacions:

Pau Baldillou (3r ESO) entre els 13,3% millors de Catalunya, Illes Balears i València . Posició  1062 de 7984 participants.

Ferran Montoliu (4t ESO) entre els 3,25% millors de Catalunya, Illes Balears i València. Posició  245 de 7538 participants.

Joan Farre (1r btx) entre els 10,25% millors de Catalunya, Illes Balears i València.       Posició  444 de 4331 participants.