Notícies

3r d'ESO visita el Delta de l'Ebre

El passat 2 de novembre els alumnes de 3r d’ESO vam visitar el Delta de l’Ebre. Desprès de despertar-nos ben d’hora i agafar l’autocar vam arribar a l’oficina de turisme on vam conèixer el Jordi, el nostre guia durant aquell dia.
Primer de tot, ens va fer una petita introducció sobre la formació del Delta i vam anar a l’Ecomuseu. Allí ens van explicar les diferents varietats d’arbres i els tipus de cultius d’arròs de la zona. Poca estona desprès vam realitzar un viatge en barca (Golondrina) fins a la desembocadura del riu Ebre on durant el trajecte en auest, es podia contemplar la diversitat de flora i fauna.
Aquest ens va deixar a la platja on vam dinar. Allí, vam poder gaudir d’uns bonics moments acompanyats amb la presència dels vents de la zona.
A la tarda, vam passejar per la llacuna del Garxal i per la zona dunar de Riumar on vam poder observar les diferents varietats d’aus pròpies de l’indret.Tot cansats, però alhora contents de l’experiència, vam retornar a la capital de la Noguera.

Imatges de la sortida