Notícies

Nadal Solidari

L’Escola Vedruna Balaguer dugué terme, durant el passat mes de desembre, un seguit d’activitats dirigides a incentivar el valor de la solidaritat.

El  dia 21, a la sala d’actes de l’escola, tingué lloc la felicitació de Nadal a les famílies.  Sota el títol Estimo el Nadal els i les alumnes dels diferents nivells escolars, des de la Llar d’Infants a Batxillerat, presentaren un seguit d’actuacions musicals cantades o interpretades amb la flauta, totes acompanyades pel grup instrumental  musical de l’escola, i també alguns balls. Es dugueren a terme quatre representacions, amb una  assistència total de dues mil quatre-centes quaranta-vuit persones. La recaptació obtinguda arribà a dos mil tres-cents vint-i-dos  euros i cinquanta-set cèntims i es lliurà íntegrament a la Marató de TV3,  que en aquesta edició és dedicada a la investigació de les malalties cardiovasculars.

L’alumnat participà, el dia 22, en la campanya de Nadal per a tots, organitzada per Càritas.

L’endemà, a la tarda, els i les alumnes de 5è i de 6è d’EP i el grup instrumental de l’Escola van visitar la residència Comtes d’Urgell  i van oferir una mostra de nadales als avis i àvies.

L’escola dóna una gran importància, ateses les dificultats que moltes famílies pateixen,  a l’esforç i a la solidaritat que es demostra en actes com els que la comunitat educativa Vedruna Balaguer organitza i  participa. Gràcies.