Notícies

Dos alumnes del Club Esportiu Vedruna convocats a la pre-selecció lleidatana de bàsquet

Els alumnes Xavier Blanch i Joan Farré, del Club Esportiu Vedruna, de Balaguer, han estat cridats per formar part de la pre-selecció lleidatana de bàsquet, en la categoria pre-infantil. Aquesta convocatòria es va dur a terme el passat dia 12 d’octubre, a la vila de Bellpuig. Són els dos primers joves esportistes d’aquest nou club que han estat nominats per formar part d’una selecció d’àmbit provincial.
El Club Esportiu Vedruna és de nova creació. Concretament d’aquest curs escolar 2010-2011. Tres han estat les raons de dur a terme aquesta iniciativa. Per una banda, complir un dels tres eixos del Pla Estratègic de l’escola Nostra Senyora del Carme, per al quadrienni 2009-2013, i que pretén fomentar la cultura esportiva del centre. També hi juga un paper important, els gran èxits esportius recollits ens els darrers anys. A tall d’exemple,cal recordar que com a mínim tres equips han estat presents en les vuit darreres finals nacionals, en les quals s’han aconseguit dos campionats de Catalunya de futbol sala i futbol set.

El Club Esportiu Vedruna és la primera associació esportiva que sorgeix a la comarca de la Noguera, provinent d’un centre escolar i una de les pioneres a tot Lleida. Compta amb les seccions de bàsquet, de futbol sala, de voleibol, d‘atletisme i de natació. En la present temporada, 2010-2011, ja té federats tres equips de futbol sala i un de bàsquet. També serà l’encarregat de gestionar la piscina que properament s’inaugurarà en les instal·lacions del centre. Un dels objectius que s’ha marcat l’entitat és fomentar l’esport femení que, anys enrera, va aconseguir un gran palmarès en la disciplina de bàsquet.