Notícies

Judit Llobera, de l’Escola Vedruna Balaguer, premi Baldiri Reixac

L’alumna Judit Llobera, de segon de batxillerat de l’Escola Vedruna Balaguer,  ha guanyat un dels premis Baldiri Reixac, dins la modalitat de treballs de recerca. 

La Judit., amb el seu treball, emmarcat dins l’àmbit de les Ciències Socials i Jurídiques, i titulat Km 0 ni un pas més,  s’ha basat  amb l’experiència d’una empresa familiar per realitzar un pla de màrqueting que va  dirigit a la comercialització de diferents varietats de fruita dolça, sota la certificació d’un producte de proximitat. En ell, aprofitant la producció familiar, ha desenvolupat una línia de melmelades i conserves artesanals. Per tant, és una iniciativa que aposta pels productes de la nostra terra i amb  altres valors afegits, com ser  respectuosos amb el medi ambient i també amb l’economia local.

En les XXXVI edicions d’aquest premi, molts han estat els alumnes de l’escola que han obtingut aquest premi, així com també el mateix centre. Com a reconeixement per aquest prestigi assolit, el mes d’octubre passat l’Escola Vedruna de Balaguer va acollir una jornada, organitzada per la Fundació Lluís Carulla i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, en la qual es presentaren, als més de dos-cents cinquanta assistents d’arreu dels Països Catalans, les propostes didàctiques dels treballs guardonats en la convocatòria 2012-2013