Notícies

La Universitat de Lleida premia Núria Simón Guillén, pel seu treball de recerca

La Universitat de Lleida, en la setena edició dels premis de treballs de recerca, ha guardonat l’alumna de segon de batxillerat, de modalitat de salut, del Col·legi Nostra Senyora del Carme, de Balaguer, Núria Simón Guillén,  pel seu treball de recerca titulat La dieta mediterrània. Una alternativa als mals hàbits alimentaris i un estil de vida saludable.

La UDL distingeix els dos millors treballs presentats  en cadascuna de les àrees següents: salut i nutrició, juridicoeconòmica, humanitats, educació,  tecnològica i agroalimentària i forestal. I també el millor de les temàtiques específiques d’estudis de gènere i  de cooperació i desenvolupament.

A cadascun dels guanyadors, si s’inscriuen a la Universitat de Lleida el curs 2010/11, se'ls concedeix un ajut equivalent a l'import de la matrícula per cursar el primer curs. També s'atorguen 200 euros als estudiants premiats, als tutors dels treballs i als respectius centres. En el cas  que no obtinguin plaça en aquest centre universitari o optin per algun altre, el guardó consisteix en un diploma acreditatiu sense cap compensació econòmica. L’acte de lliurament de les distincions es farà a la tardor.

Cal recordar que l’autora d’aquest treball de recerca de segon de batxillerat, també ha obtingut un dels premis de l’edició d’enguany del Baldiri Reixac, instituïts per la Fundació Lluís Carulla. i que el va recollir el passat 30 de maig, a l’Espluga de Francolí.