Notícies

Fòrum d'escoles verdes a Juneda

El passat dimarts 10 de Desembre, es va celebrar el fòrum d'escoles Verdes de la XESC a Juneda, on la nostra escola, representada per dos alumnes de primer de batxillerat:  Anna Galindo i Júlia Montoliu, i dos professors, l'Óscar Puigarnau i l'Anna Estrada, va participar. Aquest fòrum representava un punt de trobada entre escoles verdes de la zona de Lleida on es van posar en comú totes les iniciatives dutes a terme pels diferents centres a favor de l'ecologisme, a més de proposar millores i donar consell. 
Les iniciatives del nostre centre van tenir un gran èxit, com per exemple, la decoració de l'escola amb materials reciclats, la reutilització de fusta en el taller de tecnologia, el reciclatge i la separació de residus en l'esbarjo, així com també l'assignació de dos delegats verds per classe, encarregats de controlar que tots els alumnes reciclin. 
Gràcies a les ides posades en comú vam tornar plens d'idees per continuar incentivant a l'alumnat a cuidar el medi ambient i ser respectuosos amb el nostre planeta.