Notícies

Cloenda del primer curs APS dut a terme per alumnes de 1r. de Batxillerat.

El passat dijous, dia 6,  va finalitzar el primer any del Projecte d'Aprenentatge i Servei que han portat a terme els alumnes de primer de batxillerat de l’Escola Vedruna Balaguer. Durant set mesos, l’alumnat d’aquest nivell educatiu s'ha repartit entre els següents centres de la ciutat: l'Escola l'Estel, el Taller Ocupacional de l’Escola l’Estel,     la residència d'avis Comtes d'Urgell i l'apadrinament lector, amb els nens de primer d’educació primària de la pròpia escola, per realitzar un seguit de tasques adaptades a les edats i capacitats respectives. Unes activitats i dinàmiques que van des del reforç de la lectura,  a la introducció i a l’ús de les noves tecnologies a diversos col·lectius, com també altres de més lúdiques per enfortir la relació social.  Gràcies a aquest projecte els i les alumnes   han conegut diverses realitats molt presents en la nostra societat. Amb aquestes actuacions, l’escola pretén desenvolupar i fer més vius, en els i les  joves, valors de solidaritat, d’altruisme, de servei,  de dedicació... tan necessaris per a la seva  formació integral.

      Com a cloenda del curs, els nois i les noies  van anar a la residència per muntar un ball per als avis, al taller de l'Estel van fer una gimcana de jocs, a l'escola l'Estel van fer experiments al jardí i els de l'apadrinament lector van realitzar jocs al pati del col·legi per a la  mainada.

Després de tots aquests mesos tots aquests nois i noies se senten molt joiosos d'haver format part d'aquest projecte que els ha  potenciat un seguit de valors. Consideren  l'APS com un fet  molt positiu i que deixa una bona empremta.