Notícies

L'escola als campionats de Catalunya

L'infantil del col·legi es proclama campió  de catalunya infantil de futbol 7. 

El passat cap de setmana, 3 equips del col·legi van representar a la província de Lleida als campionats de Catalunya escolars de diferents esports d'associació, concretament el futbol sala i el futbol 7.

L'infantil masculí de futbol 7, es desplaçà a Salou. Enquadrats als grup A, els jugadors del centre es van enfrontar a l'escola Elisabeth (campió del tarragonés) i a l'IES Marines de Castelldefels; en tots dos partits s'enportaren la victòria. A la semifinal, s'enfrontaren contra el C.D Imperio i després d'un emocionant partit guanyaren per 4-3. La final la disputaren contra l'IES Salvador Espriu de Girona i després d'un clar 6-2, els nostre Infantil es proclamà campió de Catalunya escolar.

Mentrestant l'infantil femení  de futbol sala, a Juneda, assolia una més que meritòria 5a posició, destacant el bon paper que varen fer les nostres jugadores.

Per últim, a Lloret de Mar, el Juvenil Masculí quedava en 4a posició després de competir fins a l'última jornada per intentar assolir el sots-campionat. Destacar que aquesta generació es va proclamar campiona de Catalunya cadet fa dues temporades i ha sigut un equip habitual a les rondes finals de tots els campionats. Ja que la majoria són alumnes de 2n de Batxillerat, la direcció del centre vol agrair la seva dedicació i fidelitat a l'equip escolar del centre, així com el seu sentiment d'estima  envers l'escola.