Notícies

Domund '12

El Col·legi Vedruna Balaguer va dur a terme, durant el passat mes d’octubre, un seguit  d’activitats per sensibilitzar la comunitat educativa del centre de la necessitat de ser solidaris, també, amb les persones  d’un entorn més proper i que es troben mancades de tot allò més bàsic. D’acord amb aquest objectiu, l’equip de Pastoral es va posar en contacte amb la Fundació Arrels. Aquesta institució, que enguany commemora els 25 anys de la seva creació,  atén els més desafavorits i els ofereix ajuda.

L’alumnat de l'escola, el 19 d´octubre, va escoltar la xerrada d’en Joan Suñol, responsable del Projecte Arrels a Lleida. En la seva exposició els assistents van conèixer un seguit de  tasques que desenvolupen: aixopluc, conversa, recanvi de roba, higiene, atenció personalitzada, ajuda als toxicòmans...  

El dia 22 d´octubre, els nivells educatius del  cicle superior d'EP, ESO i Batxillerat van assistir a l´eucaristia del Domund.  Va ser una celebració  molt participativa i el grup musical de l´escola va acompanyar els diferents cants.

Com a cloenda, els dies 24, 25 i 26 d'octubre tingué lloc l’esperat festival Vedruna Awards, organitzat, com és costum, per 1r de Batxillerat. Les actuacions van anar a càrrec dels alumnes de l’escola, des de 4t d'EP fins a 2n de Batxillerat.

El total de la recaptació d’enguany arriba a, per una banda, 1615,39 €,  provinents de la postulació per la ciutat, i que es lliuraran a la Parròquia, per a la campanya general del DOMUND del bisbat d'Urgell, i, per l’altra, 6855 €, quantitat corresponent a les entrades del festival, la qual s’atorgarà a la Fundació Arrels.

L’escola vol reiterar l’agraïment per l’esforç que fan les famílies, en uns moments difícils com els que vivim, a destinar uns diners per a causes solidàries i altruistes.