Notícies

USA ’12

Un grup d’alumnes de Balaguer el 25 de juny vàrem pujar al cotxe direcció el Prat de Llobregat (BCN). Allà ens vam trobar amb la resta del grup, gent de Barcelona, Vilassar i Sant Cugat.

Després de facturar l’equipatge va començar el vol de 8 hores fins a Philadelphia. Allà vam estar aturats una estona, després 5 hores més d’avió fins a Seattle i finalment 2 hores fins a Bellingham. Aquella nit vam dormir d’una tirada degut al nostre cansament.

Western Washington University: El lloc on vam estar allotjats els 18 dies, a l’estat de Washington relativament a prop de Canadà.

Les classes eren de dilluns a divendres amb una durada de 3 hores cada matí. Teníem interacció amb estudiants de magisteri americans i també amb nois i noies de les nostres edats que venien allà de voluntaris o voluntàries.

Després de dinar i del temps lliure ja començàvem amb les activitats de tarda. Eren força variades: un dia activitats esportives, l’altre excursió, alguna que altra gimcana, al centre comercial o a gaudir d’un bon gelat americà.

Els americans quina gent més agradable, educats, divertits I sincers! De seguida estaven afegits als nostres grups. Vam conèixer unes persones que mai oblidarem i amb qui molts podrem seguir tenint contacte via xarxes socials.

El menjar, moltes vegades un handicap, aquest any ha estat molt bo. Combinàvem els típics plats americans (hamburguesa, saltxitxes, pizza o dolços) amb coses més mediterrànies com una bona amanida i fruita. En resum tot deliciós!!

També vam realitzar unes sortides més lúdiques un dissabte a Vancouver, bonica ciutat a l‘oest de Canadà, on vam visitar la part del downtown. Tres dies a Seattle: un pel partit de beisball, un alter per les compres i finalment el tercer per tal de veure el partit de bàsquet. Altres sortides van ser al llac Padden, al llac Samish on vam fer les típiques barbacoes americanes i on també vam realitzar els esports més coneguts: futbol americà,també soccer i vam llençar el frisbee.

Els companys de viatge erem 6 noies i 10 nois. Tots ens vam portar molt bé i vam divertir-nos molt junts. Va ser una gran experiència.

En definitiva, un viatge genial al costat d’unes grans persones.

ARES GIRALT ESTUDIANT DE 1R DE BATXILLERAT.