Notícies

Excursió a València

Els alumnes de 1r de Batxillerat vàrem realitzar una sortida a València el passat mes maig.

Després d'un llarg viatge vam arribar a la ciutat de les Ciències i les Arts de València i allà vam tenir el privilegi de veure un espectacle de dofins, i tot seguit vàrem donar un tomb per la zona, tot contemplant i observant els diversos monuments arquitectònics que formen aquesta fantàstica part de la ciutat.

Durant la tarda uns quants vam fer segway per conèixer una mica més la ciutat i la seva història. En acabar vam anar cap a l’ aparthotel situat als afores i després d’acomodar-nos vam anar a sopar i a donar una volta pel centre comercial que teníem al costat. Després d'aquest primer dia, ja era hora d'anar a descansar ja que l’endemà ens esperava un llarg dia.

Al dia següent,  ens vam dirigir camí Terra Mítica, on vam gaudir de les seves atraccions ambientades amb el món de la mitologia clàssica. Al voltant de mitja tarda, cansats, vam tornar a l'hotel per poder fer ús de les seves instal·lacions: piscina, botigues, gimnàs... Un cop vam haver carregat les piles vam tornar a fer un beure al centre comercial.

Arribat l'últim dia, amb el banyador, la crema i la tovallola vam anar a prendre el sol a les costes de Peñíscola. Abans, però, vam visitar el castell de Papa Luna  i vam passejar pels carrers d'aquesta meravellosa ciutat. 

Cap a Balaguer ens hem emportat un bon record i una aventura més per explicar, que amb bona companyia mai deixa de ser especial.