Notícies

JORDI FORTUNY, 1r PREMI DE LA MARATÓ DE PROBLEMES DE 2012

L’alumne del  Col·legi Nostra Senyora del Carme de Balaguer Jordi Fortuny Profitós guanya un dels dos primers premis de l’edició d’enguany de la marató de problemes, que organitzen la  Societat Catalana de Matemàtiques, filial de l’Institut d’Estudis Catalans,  la Federació d'Entitats per a l'Ensenyament de les Matemàtiques i el  Centre de Recursos per Ensenyar i Aprendre Matemàtiques, del departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta marató matemàtica adreçada als alumnes de tercer i quart d’ESO de tots els territoris de parla catalana,  proposa donar respostes concretes als problemes i d'altres propostes de treball reflexiu. S’ha dut a terme durant tot el  segon trimestre. La finalitat és animar a trobar el gust per fer problemes i desenvolupa la  motivació per al treball individual.

L’acte de lliurament dels premis va ser el passat 29 de maig de 2012, a les 6 de la tarda, a la sala d'actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser presidit per la senyora Anna Ripoll, rectora de la UAB, el senyor Salvador Giné, president de l’IEC i pel senyor Lluís Font, secretari de Política Educativa del departament d’Ensenyament.