Notícies

Dues alumnes premiades a Vilafranca del Penedès

El passat mes es va celebrar el Certamen de poesia de Vilafranca del Penedès de l'escola El Carme-Sant Elies on es van premiar les millors poesies sobre: "Els valors humans" i "La natura".

En aquest concurs hi participaven els alumnes de l'escola El Carme-Sant Elies i algunes escoles Vedruna Tarragona. Del nostre col·legi hi van participar els/les alumnes de 3r i 4t d'ESO. I van estar premiades les alumnes Clàudia Garcia (4t d'ESO) i Júlia Folguera (3r d'ESO)

 

En arribar allí, tot era ple de nens neguitosos i nerviosos per veure començar el certamen que alhora era un petit homenatge a Montserrat Gillué. Tot va transcorre molt ràpid, alguns alumnes van llegir poesies amb l'acompanyament musical del piano i la flauta travessera, i d'altres, feien representacions de gimàstica rítmica.

L'acte va acabar amb el lliurament de premis a les diferents categories:

A la categoria D, en segon lloc va guanyar la Clàudia Garcia amb la poesia "El verd de la vida" que tractava sobre els valor humans.

I a la categoria E, en segona posició va guanyar la Júlia Folguera amb la poesia "M'agradaria" que tractava sobre la naturalesa.

En conclusió, vam passar una tarda genial acompanyades de la poesia i de la felicitat d'haver guanyat.

 

Júlia Folguera i Clàudia Garcia