Notícies

Orles 2012

El passat  dia 18 de maig, al Col·legi Nostra Senyora del Carme, se celebrà la tretzena edició del lliurament d’orles a l’alumnat de segon de batxillerat.

A les nou del vespre, els i les alumnes de la promoció 2011 – 2012 entraren solemnement  a la sala d’actes, mentre els instruments interpretaven  polifònicament el Gaudeamus Igitur.  Seguidament es dugueren  a terme els parlaments de comiat  i d’agraïment, els quals anaren a  càrrec del cap d’estudis de batxillerat, sr. Jesús Polo, en absència del director;  dels tutors de segon de batxillerat, sra. Vanessa Florenza i sr. Francesc Solans; dels alumnes Albert Aige, Ares Figueres, Anna M. Salmons i Anna Salué; i de la senyora Montserrat Trull, com a  representant dels pares i mares. Després de cadascuna de les intervencions,  el grup instrumental de l’escola  tocà  una  peça  musical, que féu pujà, encara més, l’emotivitat  i també la qualitat de  l’esdeveniment.

Després dels discursos, hi hagué un intercanvi d’obsequis i es passà a lliurar a cadascun dels estudiants la corresponent orla, banda i birret. Amb l’elevació dels birrets es dóna per acabat l’acte acadèmic.

Seguidament començaren les sorpreses que els pares i mares havien preparat i el sopar de germanor.

Fou una vetllada plena d’autèntiques vivències i  agradables records  que perdurarà per sempre més en la memòria dels presents. L’empremta que ha deixat en aquests, en la majoria dels casos, quinze anys d’estada en el centre, ara, més que mai, en sortir de l’escola, la promoció 2011-2012 l’haurà de tenir com a  guia i estímul, davant els reptes futurs, siguin acadèmics, professionals o personals.