Notícies

PROJECT SOBRE LA PAU

Des de principi de curs se’ns va informar sobre la realització d’un project relacionat amb l’assignatura d’anglès. Als alumnes de 4t d’ESO se’ns va assignar el mes de gener; ens tocava fer un project sobre la PAU. Vam estar pensant unes quantes propostes, i entre tots vam decidir inventar historietes sobre la pau i crear les nostres pròpies titelles, els personatges de la trama.

Així doncs, ens vam posar a treballar en grups i vam començar a fer les historietes, senzilles i amb un vocabulari entenedor. Per altra part, les titelles van quedar força originals. Cada grup les va fer a la seva manera, i totes van resultar diferents: unes fetes de roba, altres fetes amb culleres de fusta,etc. Tots hi vam posar molta imaginació i entusiasme.

El passat dilluns 30 de gener (dia de la PAU), vam posar en escena les nostres creacions. Per fer-ho més emocionant vam afegir música, efectes especials i alguns escenaris. Durant el matí i part de la tarda, alumnes des de 4t de Primària fins a 3r d’ESO van gaudir del que els havíem preparat. Encara que les històries eren en anglès, van riure molt i s’ho van passar d’allò més bé.

 

Gemma Benseny