Notícies

Projecte de Maram a l'Índia

Carta d'agraïment de les germanes de Maram:

Per,
Al director, el personal i els estudiants,
Col·legi Ntra. Sra. del Carme,
Balaguer.
Estimats,
Amb els nostres cors plens de gratitud, ens dirigim amb aquestes línies cap a tots vosaltres per la vostra generositat i solidaritat cap a la nostra missió a Maram.
Ens han informat que aquest any heu triat el nostre Projecte de Maram, per estendre la vostra ajuda i servei (precisament per equipar la residencia de noies). També sabem que la Sra. Maggie va ser invitada pel Pastoral de l’escola per explicar el projecte i sensibilitzar i motivar als alumnes. Aquest fet diu molt de l’escola, perquè significa que creieu en una educació amb valors positius tant espirituals com socials, com ara el de companyonia, la solidaritat o la creació de nous vincles, etc. Les nostres felicitacions per tot el treball tan dur que esteu realitzant i per instaurar aquests valors als pares i especialment als alumnes. La Sra. Maggie també ens ha comunicat la seva experiència quan us va visitar el dia 17 d’octubre i el dia 18 de novembre per rebre el xec. Ella va tenir una càlida benvinguda per par de tothom i va trobar una atmosfera d’alegria, molt treball i responsabilitat. Gràcies per acompanyar-nos a intentar construir un món millor.
Estem contents d’enviar-vos algunes fotos del lloc on és construirà la residència, i una foto de la construcció en progrés. Pel Juny de 2012, hauríem d’estar acabant la planta baixa i proporcionar-la per acomodar uns 45 estudiants entre 9 i 18 anys. Com i quan sigui possible, hi ha dos plantes més per ser acabades i després serem capaços d’acomodar 120 nenes tribals.
Ja que s’acosta el Nadal, us voldríem desitjar totes les gràcies i les benediccions d’aquesta temporada.
Amb el nostre amor, gratitud i desitjos per Nadal i Any Nou,
Germanes Vedruna de Maram.