Notícies

Viatge a Itàlia

Cada any a finals de Novembre els alumnes de segon de batxillerat realitzen el viatge de final de curs, i aquest any ens ha tocat a nosaltres! Vam sortir de matinada el dia 26 de novembre i vam fer camí fins a Nîmes on vam dinar. A la tarda vam visitar Mònaco: el Casino on vam veure cotxes impressionants, el castell dels Grimaldi i l’Oceanogràfic. 

El primer dia real del viatge vam visitar la catedral de Milan i les galeries contigües i tornant a l’autobús ens vam dirigir a Venècia que vam visitar el dia següent. Vam anar amb gòndola pels canals de la ciutat i la vam recórrer visitant els monuments més importants. 

Vam passar el dia següent pel centre de Florència la qual ens va meravellar amb els seus carrers, el Duomo i el Ponte Vecchio. Aquella nit per variar vam sortir a una discoteca de la ciutat. L’endemà vam fer camí cap a Roma passant per Pisa on vam visitar la seva torre inclinada i a la tarda vam parar a Siena on vam fer una visita pel seu casc antic medieval.

El dijous ja estàvem a Roma i quasi donàvem per acabada l’excursió però ens faltava una part important. Aquell dia al matí vàrem visitar el museu del Vaticà, la Capella Sixtina i la Basílica de Sant Pere els quals ens van deixar impressionats de l’art que hi havia. Aquella tarda vam visitar el centre de la ciutat: el Coliseum, la Plaza Venècia i la Fontana di Trevi on tots vam tirar monedes per demanar desitjos varis o per demostrar que tornaríem. Per arrodonir el dia aquella mateixa nit vam sopar al barri de la Trastevere i vam sortir. 

El dia següent vam visitar la Plaza Navona i la Plaza Espanya i ens va quedar la resta del dia lliure. Aquella tarda ens vam dirigir cap al vaixell i avisats de mala mar tots ens vam prendre “biodramines”.

Cal dir que vam visitar molts monuments i va ésser un viatge cansat però també vam tenir temps per comprar i divertir-nos. És l’últim viatge que farem tots junts i falta dir que mai oblidarem!

Anna Diaz