Notícies

4rt d'ESO a BCN

Sortint de Balaguer prop de les 7 del matí d'un dilluns 14 de novembre, els/les alumnes de 4t d'ESO  es dirigien cap a Barcelona.

Després de dues hores a l'autocar amb un descans al Bruc, la primera parada va ser a Montmeló, el circuit de Catalunya. Per a molts, va ser la millor part del dia ja que vam poder veure en exclusiva les diferents zones i instal·lacions restringides del circuit com el briefing o la sala de premsa. A més, ens van explicar les funcions d'aquest i com s'organitzaven els pilots en els dies de carrera. Vam descobrir els diferents secrets del circuit ja que la passió pel motor era allí!

 

La següent parada va ser al Poble Espanyol de Barcelona. Va ser una visita passada per aigüa però malgrat això, vam gaudir d'una estona lúdica amb diferents jocs i activitats.

Era curiós el fet de veure els mateixos monuments més importants d'Espanya concentrats en un sol espai!

 

I finalment, amb la companyia de la pluja, vam fer una visita guiada al Parlament de Catalunya. La finalitat principal era aprendre les funcions bàsiques de l'edifici i com s'utilitzava la sala de ple. Després de quaranta-cinc minuts de visita, pensem que vam assolir tots els objectius.

 

I com a part més lúdica de l'excursió, la última parada va ser al centre comercial de Diagonal Mar. Després d'unes quantes compres i una estona de descans, vam retornar cap a la capital de la Noguera.

 Imatges de la sortida

Ariadna Casanova i Judit Llobera