Notícies

1r de BATX a Andorra i la Seu

El passat mes de març els/les alumnes de primer de Batxillerat vam anar d'excursió a la Seu i a Andorra. Primerament, ens vam dirigir al Parc Olímpic del Segre, i allà vam poder passar el matí gaudint d'un circuit de ràfting.

En grups de vuit o nou, i sempre amb un somriure pel característic vestuari que ens van imposar, un monitor ens va explicar una mica com anava el món d'aquest esport. Una vegada amb la lliçó explicada, la vam posar a la pràctica fent quatre voltes pel circuit, les suficients per extreure'n un munt d'anècdotes. Tot i que l'aigua estava freda, per alguns/es no va ser motiu per quedar-se damunt la barca. Després el que venia més de gust era una dutxa d'aigua calenta. I així la vam tenir.

Vestits de nou, vam carregar energies que prou falta feien. Mentre uns van preferir dinar al mateix recinte, estirats a l'herba, d'altres van aprofitar l'estona per conèixer una mica més el casc antic de La Seu. Havent dinat, ens vam dirigir a Andorra per acabar d'arrodonir la sortida, el millor era anar de compres. El dia se'ns va fer curt però intens; senyal que ens ho vam passar d'allò més bé!

IMATGES