Notícies

Treballs de Síntesi.

Abans de marxar de vacances de Pasqua, els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO van realitzar les sortides de treball de síntesi a Montserrat, la Garrotxa i Madrid, respectivament. 

Els alumnes de 1r d'ESO van visitar el Santuari de Montserrat, realitzant diferents activitats relacionades amb la flora, la fauna de l'entorn. Van veure les instal·lacions de l'escolania de Montserrat i van presenciar a primera fila, l'audició del Virolai i Salve Reggina.

El 2n d'ESO, va visitar la Garrotxa, on va poder gaudir de l'entorn d'aquesta terra volcànica. Van visitar la fageda d'en Jordà, on van veure com es realitzen els productes làctics, d'aquesta zona.

I finalment, els alumnes de 3r d'ESO van visitar la capital de l'Estat, Madrid. Aquest any, la novetat va ser el mitjà de transport, ja que van viatjar amb el tren d'alta velocitat (AVE Lleida Pirineus - Puerta Atocha). Van poder experimentar les vivències d'un clima urbà, visitant diferents museus, monuments i la possibilitat d'assistir al musical dels '40 Principales'.

Per veure les fotos, clica:

1r ESO

3r ESO